Cum pot sustine

Cum pot sustine
Sau ne poti ajuta cu distribuirea a 3,5% din impozitul pe venit, mai multe detalii aii: https://bffec.f230.ro/0001

An de an ne străduim să aducem alături de noi oameni cu suflet mare care să se implice în susținerea copiilor cu autism sau alte tulburări de dezvoltare care provin din familii ce întâmpină dificultăți financiare pentru acoperirea costului orelor de terapie. 

Suma lunară necesară pentru ședințele de terapie pentru un copil diagnosticat cu autism se ridică la 6.000 lei. Pentru o recuperare optimă, un copil trebuie să înceapă terapia nu mai târziu de vârsta de 2 ani, să aibă în plan un număr minim de 4-6 ore de terapie/zi, iar părinții să își dedice timp și să facă echipă cu terapeuții copilului. 

Concret mijloacele prin care poți sprijini Asociația “Bright future for every child” din București sunt: 

 - redirecționând a 3,5% din impozitul pe venit - persoane fizice;

 - redirecționând a 20% din impozitul pe venit/profit - persoane juridice;

 - donând pur și simplu pentru terapia copiilor prin platforma securizată euplatesc.ro

Comunicăm în permanență rețelei de donatori modul în care am transpus sprijinul lor material în achiziționarea de diverse materiale necesare desfășurării activității noastre! 

 

Redirecționează 20% din impozitul firmei tale

Ai o companie sau o microîntreprindere? Redirecționează 20% din impozit prin sponsorizare către asociația noastră pentru a susține terapia copiilor cu autism. Nu te costă nimic! Sponsorizările către ONG-uri nu cresc cheltuielile firmei tale.

Valoarea sponsorizării poate fi:

  • 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi)
  • 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit

În cazul microîntreprinderilor, pentru a fi inclus în calculul impozitului pentru trimestrul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul trimestrului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele acestuia.

În cazul firmelor plătitoare de impozit pe profit, pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul repectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.