Termeni și condiții

Termeni și condiții

Cadru general

Site-ul http://www.brightfutureforeverychild.ro/ este deținut și administrat de către Asociația „Bright Future for Every Child” din București. Aceti termeni i condiii definesc modul în care putei folosi aceast website i serviciile aferente. Aceti termeni i condiii pot suferi modificări, în funcie de schimbările intervenite în ceea ce privete legislaia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesai i să verificai acest document în momentul în care accesai site-ul online.

Drepturi de proprietate

Asociația „Bright Future for Every Child” este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site și este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor i drepturile conexe. Coninutul acestui site nu poate fi reprodus, distribuit sau publicat sub nici o formă sau prin orice mijloace, fără acordul prealabil scris al Asociației „Bright Future for Every Child”. Nu avei dreptul să modificați, să vindeți, să distribuiți sau să creați lucrări derivate pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site, în orice mod, fără aprobarea scrisă prealabilă din partea Asociației „Bright Future for Every Child”. Asociația „Bright Future for Every Child” își rezervă dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul site în cazul în care constată ca aceasta încalca legea, bunele moravuri ori depășeste scopul/ obiectul declarat al acestui site.

Donații online

Donaiile primite prin intermediul site-ului http://www.brightfutureforeverychild.ro/ si al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăi EUPLATESC.RO care a încheiat un contract în acest sens Asociația „Bright Future for Every Child”. Plăile sunt securizate, conform protocoalelor internaionale de securitate i confidenialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăi. Termenii i condiiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăilor se regăsesc pe respectivul site www.euplatesc.ro. Asociația „Bright Future for Every Child” nu îi asumă responsabilitatea pentru tranzaciile efectuate prin procesatorul de plată www.euplatesc.ro.

Când o donaie este făcută prin brightfutureforeverychild.ro, aceasta generează o tranzacie pe cardul dumneavoastră care este finală i nedisputabilă, în afară situaiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unui card de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În cazul în care a fost folosit fără autorizare cardul dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă acesta a fost furat sau pierdut, trebuie să notificai banca dumneavoastră emitentă i să urmai procedura acesteia pentru aceasta situatie.

Încalcarea termenilor și condițiilor

În cazul în care dumnevoastră încălcai oricare din termeni i condiiile din prezentul document, . Asociația „Bright Future for Every Child”  îi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu site-ul brightfutureforeverychild.ro i serviciile conexe.

Legislaie aplicabilă i reglementări

Accesul utilizatorilor i folosirea de către acetia a site-ului www. brightfutureforeverychild.ro i a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaia română în vigoare.
Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcionarea acestui site, a coninutului său, a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaia română în vigoare i supuse spre soluionare instanelor judecătoreti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.


Contact: Pentru orice informaie legată de funcionarea siteului www.brightfutureforeverychild.ro i a serviciilor conexe, precum i pentru orice sesizări, reclamaii, solicitări pe care le putei avea în legătură cu aceasta, ne putei contacta la adresa de email brightfutureforeverychild@gmail.com, sau la adresa postală Asociația "Bright future for every child", Str. Brațului, nr. 36, sector 2, București.